İlk JAAS Deneyimim

JAAS sistemini ilk olarak bir podcastten duymuştum. Eğitmenimden önce bir seans ve sonrasında eğitim aldım. Seans esnasında dosya içinden gelen bilgiler o kadar tanıdık ve yaşantımla bağlantılıydı ki. Kendi içinde tutarlılığı ile de beni çok etkilemişti. Sonraları açtığım dosyalar da beni hep şaşırttı bu anlamda.

JAAS sistemini öğrendikten sonra iki önemli konuda büyük bir bakış açısı kazandım. Eskiden kendimi her şeyin sorumlusu hatta suçlusu kabul ederken JAAS'tan sonra aslında hiç de öyle olmadığına tanık oldum. Hayatımda engel gördüğüm çoğu konuda başka kişi, yaşam ya da durumlarla etkileşim hâlinde olduğuma tanık oldum ve bir anlamda bu beni özgürleştirdi. Tabii ki hayatımın sorumluluğu bana ait, seçimlerimden mesulüm. Ancak bilinçaltı düzeyde hiç de farkında olmadığım etkileşimlerin yarattığı zorluklar, beni ilerlemekten alıkoyabilir. JAAS ile bunları çok keyifli şekilde o anda tespit edebiliyoruz.

Diğer kazandığım bakış açısı ise İlahi sistemin sandığımdan kompleks olduğunu görmemle başladı. Bireysel olarak yaratılış katmanlarımızın olduğunu, bu katmanların birbirleri ile etkileşim hâlinde olduğunu, takımlarımızla desteklendiğimizi, ruh grubu üyelerimizi hissedebildiğimizi, İlahi hattımızdan her şekilde ve anda beslendiğimizi görmek, varoluşum ile ilgili farklı bir anlayış düzeyi kattı bana. Aynısı İlahi sistem için de geçerli. JAAS ile birlik kavramı, zihnimde biraz daha netleşti. Eş zamanlı olarak zaman boyutlarında (geçmiş, şimdi ve gelecek) da birliğin olduğunu ve hepsinin aynı anda zuhur ettiğini bir şekilde görmeme yardımcı oldu. Geçmişten gelen ve bugünümü etkileyen bir enerjinin etkisini şifalandırdığımda geçmişteki vechemin de şifalanabileceğini görmek gibi mesela.

JAAS çok keyifli bir sistem. Sadece bazen beşer aklımızla idrak edemediğimiz alanlar oluyor. Burada da biraz teslimiyet gerekiyor.