İlk Reiki Deneyimim

Daha önce bir yakınımın bana reiki vermesi ile ilk kez enerjiyi fiziksel olarak deneyimlemiştim ve çok etkilenmiştim. Enerji akışını bedenimde hissetmek bana çok heyecan vermişti. Sonra reiki enerji sistemi tamamen aklımdan çıkmıştı.

JAAS eğitimi aldıktan sonra reikiye gereksinim duymaya başladım çünkü JAAS’ın bazı arınma çalışmalarında enerjiyi hissederek çalışmak bana yaptığım şeyi daha hissedilir ve gerçekçi kılacaktı.

İki farklı ekolden reiki inisiyasyonu aldım. İlk olarak Kundalini Reiki Milenyum sonrasında Usui Reiki ekolü. Kundalini Reikiye beni inisiye eden Hocam Amerika’da yaşıyor ve inisiyasyonu uzaktan yapmıştık. Açıkçası her ne kadar inisiye olacağıma kendimi inandırsam da uzaktan bunun ne kadar mümkün olabileceği hakkında kaygılıydım. İnisiyasyon süreci başladı, ben dua ve niyet ederek uzandım sadece ve gelen enerjiyi alanıma bedenime kabul ettim. İnisiyasyon işlemi maksimum yirmi dakika sürdü ve benim sol elim inisiyasyon boyunca sanki felç gelmişçesine hissiz ve uyuşuktu. Bunu yaşamak heyecan vericiydi. Sonrasında bu hissizlik kayboldu ve her şey normale döndü.

Yaklaşık bir yıl sonra enerji alanımın daha da güçlenmesini istediğim için Usui Reiki inisiyasyonu aldım. Bu inisiyasyondan sonra enerjiye kanal olmaya niyet ettiğimde bedenimde daha yoğun hisler oluşmaya başladı. Bununla birlikte benim görülerim de açılır oldu. JAAS, Theta Healing ya da Reiki çalışırken artık çok daha açık şekilde kişinin yaşam süreci ile ilgili görmesi gerekenlere sezgisel olarak tanık olabiliyorum ve içsesimi daha belirgin şekilde işitebiliyorum.